Tesettürü hayatının odak noktasına yerleştiren kadınlar için, hayatı kolaylaştıran bazı unsurların olması, günlük yaşam içinde önemli bir yere sahip olan kadınların hayatını daha keyifli hale getirmektedir. Özellikle çalışan bayan olmaya birde tesettürün eklenmesi şıklık ve düzen adına kadının daha çok çaba sarf etmesini gerektiriyor. Yaz aylarında serin kıyafetlerle dolaşan açık bayanların yanı sıra, tesettürlü kıyafetlerin içinde terleyen ve bu duruma bir çözümü olmayan bayanlara yönelik hayatı kolaylaştıran eşya ve kıyafetler, tesettür giyimin son yılarda daha da değer kazanması ile birçok yenilik tesettürlü hanımların hayatında yerini almaktadır.


Terletmeyen Kumaştan Hazırlanan Kıyafetler Tesettürlü Bayanların Vazgeçilmezi

Kış aylarında kapalı giyinmek tesettürlü bayanlar için çok fazla sorun olmasa da, yazın oldukça sıcak günlerinde kapalı giyinmek bayanların terlemelerine neden olmaktadır. Tesettürlü bayanların rahatını düşünen ve bu duruma el atan pek çok tesettür giyim markası, yaz aylarına özel terletmeyen kumaştan dikilen kıyafetleri bayanların beğenisine sunuyor. Bu özelliği ile kapalı bayanların ilgisini fazlasıyla çeken kıyafetler aynı zamanda oldukça şık ve modern tasarımlara sahip.


Eşarp Düzenleyici Organizerler

 Her gün farklı yapılan tesettür kombinlerine uygun eşarp seçimi yapmak çoğu kez eşarp çekmecesinin boşaltılıp yeniden doldurulmasına neden olmaktadır. Çekmece içine hapsolmuş birbirinden şık eşarplarının farkında olmayan bayanlar belki de eşarp seçiminde sürekli kendilerini tekrar etmek zorunda kalmaktadır. Bu durumun önüne geçmesi için tasarlanmış olan eşarp düzenleyiciler, eşarpların düzenli bir şekilde bir arada durmalarını sağlarken, aynı zamanda kıyafet kombinine uyacak en uygun eşarp modelinin daha rahat seçilmesine olanak sağlamaktadır. Fiyatı da oldukça uygun olmasından dolayı, düzeni ve pratik olmayı seven tüm tesettürlü bayanlar bu hayatı kolaylaştıran organizerden mutlaka edinmelidir.


Çabuk Hazırlanmayı Sağlayan Çıtçıtlı Şal Modelleri

Tesettürlü bayanlara yönelik yeniliklerin ardı arkası kesilmezken, çıtçıtlı şallar son dönemin en çok ilgi gören ürünlerinden biri olmuştur. Özellikle şal bağlamayı seven ve bir türlü düzgün bağlayamayan bayanların ilgisini çeken çıtçıtlı şallar, kolay bir şekilde bağlanmasını sağlayacak yerlerdeki çıtçıtları sayesinde, şalın kısa sürede bağlanmasına olanak sağlamaktadır. Bir anlamda çalışan tesettürlü bayanların imdadına yetişen bir yenilik olarak, sabah erken saatlerde uzun süre şal bağlamakla uğraşmak yerine, bağlantı yerleri çıtçıtla sabitlenmiş olan şal ile birkaç dakikada hazırlanmak mümkündür.